Pravilnik o zasebnosti



Pravilnik o zasebnosti Festivus Media BV



Festivus Media BV jemlje tvojo zasebnost zelo resno, skrbi za zaščito tvojih osebnih podatkov in zagotavlja, da bodo tvoji osebni podatki uporabljeni v skladu z Pravilnikom o zasebnosti. Ta Pravilnik o zasebnosti zajema informacije o tem, kako Festivus Media BV ščiti kakršno koli vrsto podatkov, ki jih deliš z nami, medtem, ko uporabljaš našo spletno stran in njene storitve. Na kratko, tvoji osebni podatki so uporabljeni z namenom, da ti lahko zagotovimo vse naše storitve, te kontaktiramo, informiramo o naših storitvah in ti lahko omogočimo različne osebne ponudbe. Če imaš za nas kakršno koli vprašanje, ki se nanaša na uporabo tvojih osebnih podatkov, potem nas prosim kontaktiraj na naslovu compliance@festivusmedia.com.

Kaj je Festivus Media BV?



Festivus Media BV ti zagotavlja storitve skozi uporabo platforme (“Platform”), kjer se uporabniki lahko povežejo in komunicirajo preko spletnim sporočil. Naše storitve omogoča Festivus Media B.V. Festivus Media B.V. se nahaja na naslovu Bezuidenhoutseweg 161 (2594 AG) ‘s-Gravenhage, in je prijavljen pri Gospodarski zbornici pod številko 60194235. Festivus Media B.V. je odgovoren za zbiranje, uporabo in hranjenje tvojih osebnih podatkov.

Podatki, ki jih obravnavamo



Račun in sporočila


Za uporabo naše Platforme je potrebno ustvariti račun. Za ustvaritev računa potrebujemo tvoje ime, email naslov in geslo. Ti podatki so obvezni. Poleg tega lahko deliš tudi dodatne informacije, kot so profilna slika, telefonska številka, spol, starost, datum rojstva, fizične lastnosti, status razmerja in spolna orientacija ali preference za flirtanje. Dodatne informacije so shranjene znotraj tvojega računa in jih lahko kadarkoli posodobiš ali zbrišeš. Poleg tega dodatne informacije spadajo pod posebno kategorijo osebnih podatkov, ki jih lahko sprocesiramo zgolj s tvojim dovoljenjem. Vedno si upravičen do preklica privoljenja, in sicer tako, da nam pošlješ email na compliance@festivusmedia.com. Če tvoja sporočila drugim uporabnikom Platforme vsebujejo (posebne) osebne podatke, so ti podatki obravnavani, saj ti na tak način lahko zagotovimo vse storitve.

Podatki o plačilu
Za polni dostop do Platforme, ki med drugim zajema tudi možnost pošiljanja in prejemanja sporočil, je potreben nakup kreditnih točk. Za nakup kreditnih točk je potrebna obravnava tvojih podatkov o plačilu, ki zajemajo tudi telefonsko številko. Za obravnavo tvojega plačila, te bomo preusmerili na spletno stran tvoje banke, podjeta za kreditne kartice ali drugega plačilnega ponudnika. Nazaj na Platformo boš preusmerjen, ko bo tvoje plačilo zaključeno.

Kontaktni obrazec
Z nami se lahko povežeš preko kontaktnega obrazca na Platformi. V kontaktnem obrazcu te prosimo za naslednje podatke: ime, email naslov in sporočilo. Ti podatki so uporabljeni v namen, da ti lahko odgovorimo na vsa vprašanja, prošnje in pritožbe.

Novice
Lahko se prijaviš tudi na naše novice. Če se odločiš za prijavo, potem bomo uporabili tvoj email naslov, na katerega ti bomo poslali naše novice. V primeru, da si premisliš, lahko uporabiš opcijo za odjavo, ki je vključena v vsaki zbirki novic.

Osebne ponudbe
Na podlagi osebnih podatkov, ki jih zbere Festivus Media BV, je ustvarjen profil. Na podlagi tega profila poskusimo prilagoditi naše storitve tvojim preferencam. Te ponudbe ti pošljemo na tvoj email naslov.

Za to storitev uporabljamo:

  • Funkcionalnosti, ki jih uporabljaš;

  • Tvojo zgodovino brskanja po spleni strani;

  • Zneske, ki jih zapraviš na kreditnih točkah;

  • Tvoje preference za flirtanje;

  • Podatke, zbrane s pomočjo piškotkov.

  • Tvoje osebne podatke uporabljamo na podlagi tvojega dovoljenja. Če si ne želiš več, da bi tvoje podatke uporabljali v te namene, potem lahko prekličeš svoje privoljenje tako, da nam pošlješ email na compliance@festivusmedia.com.

    Statistične raziskave
    Festivus Media BV ti želi zagotoviti storitve najvišje kvalitete. Za uresničitev tega mora Festivus Media BV izvajati statistične raziskave. Na podlagi ugotovitev lahko prilagodimo naše storitve in/ali Platoformo. Festivus Media BV uporablja tvoje osebne podatke v svojih statističnih raziskavah. Rezultati raziskav so vedno skupni. To pomeni, da so vsi podatki, ki jih rezultati vsebujejo anonimni.

    Samodejno generirani podatki
    Festivus Media BV potrebuje določene podatke, zato da lahko Platforma deluje karseda optimalno (na primer, omogoči pravilen prikaz vsebine in ohrani Platformo varno). Iz teh razlogov zbiramo samodejno generirane podatke o tvojih aktivnosti na Platformi. Ti podatki zajemajo:

  • vrsto naprave (npr. tablica ali pametni telefon), ki jo uporabljaš;

  • IP-naslov (in geolokacijo) tvoje naprave;

  • operativni sistem tvoje naprave;

  • programsko opremo brskalnika;

  • spletne strani, ki jih obiskuješ;

  • Ponudnika internetnih storitev, ki ga uporabljaš.


  • Razkritje tretjim osebam
    Tvoji osebni podatki ne bodo nikoli razkriti tretjim osebam brez tvojega dovoljenja, razen v naslednjih primerih:

  • Tvoje osebne podatke delimo z (sub)predelovalnimi podjetji (med drugim gostujoče strani in storitve, ki zaposlujejo ljudi, da odgovarjajo na tvoja sporočila), ki predelujejo osebne podatke pod nadzorom Festivus Medie B.V. Festivus Media B.V. zagotavlja pogodbeno jamstvo, da ta (sub)predelovalna podjeta ne bodo procesirala teh podatkov izven Pravilnika zasebnosti. Hkrati se poslužuje tehničnih in organizacijskih načinov za zaščito tvojih osebnih podatkov pred (med drugim) nenamerno izgubo, uničenju ali škodi dotičnih osebnih podatkov.

  • Tvoje osebne podatke morda delimo s tretjimi osebami, če je bilo izrecno odobreno, da te tretje osebe obdelajo tvoje osebne podatke, in/ali v kolikor so ti podatki anonimni.

  • Tvoje osebne podatke morda delimo s tretjimi osebami, če smo dolžni to narediti pod predmetnim zakonom in/ali regulacijami, kot rezultat tožbe in/ali, če verjamemo, da je to potrebno za zaščito naših pravic.


  • Kako uporabimo tvoje podatke?



    Tvoje osebne podatke bomo obdelali v naslednje namene in na podlagi sledečih pravnih razlogov:


    NamenPravna podlaga
    Račun in sporočilazagotovitev Platforme in njene funkcionalnosti ter pomoč pri vzpostavljanju kontaktov s profili, ki se ujemajo s tvojimi preferencami.obdelava je obvezna za izvršitev sporazuma, s katerim si se strinjal/a. V primeru procesiranja posebnih kategorij osebnih podatkov, procesiranje deluje v skladu s tvojim privoljenjem.
    Kontaktni obrazecomogoča , da odgovorimo na vsa tvoja vprašanja in / ali lahko stopimo v stik s teboj.obdelava je potrebna v namene upravičenih interesov, ki jim sledi Festivus Media BV, npr. da bi ti kot stranki omogočili najboljše storitve.
    Novice naročitev na naš seznam e-naslovov in pošiljanje posodobitev naših storitev.obdelava je potrebna v namene upravičenih interesov, ki jih sledi Festivus Media BV, npr. da bi ti poslali novice, na katere si se prijavil/a.
    Osebne ponudbepošiljanje osebnih ponudb obdelava deluje v skladu s tvojim privoljenjem.
    Statistične raziskavegeneriranje statističnih podatkov in (anonimna) uporaba teh podatkov v raziskovalne namene.obdelava je potrebna v namene upravičenih interesov, ki jim sledi Festivus Media BV, npr. da bi bila spletna stran čim bolj uporabniku prijazna, ter da bi lahko izboljšali naše storitve.
    Samodejno generirani podatkizaščita, prilagoditev in izboljšava Platforme.obdelava je potrebna v namene upravičenih razlogov, ki jih sledi Festivus Media BV, in sicer za zaščito podatkov.
    Razkritje tretjim osebamomogoča, da lahko tretjim osebam posredujemo tvoje podatke in/ali jim omogočimo dostop do tvojih podatkov, če,
    je to potrebno za izvršitev storitev;
    si nam dal/a svoje privoljenje; ali
    je to potrebno v skladu z zakonom in/ali regulacijami, kot posledica tožbe in/ali je nujno za zaščito naših pravic.
    za obdelavo osebnih podatkov;
    iii) obdelava je obvezna za zagotovitev skladnosti z legalnimi dolžnostmi, ki jim sledi Festivus Media BV.


    Varnost

    Festivus Media BV želi ohraniti tvoje osebne podatke varne. Da bi preprečili kakršen koli nepooblaščen dostop, se Festivus Media BV poslužuje primernih tehničnih in organizacijskih ukrepov za zaščito osebnih podatkov pred izgubo ali kakršno koli obliko nezakonite obdelave.

    Če so osebni podatki hranjeni izven Evropskega gospodarskega prostora, Festivus Media BV zagotavlja, da hramba poteka v skladu z zakoni, ter da so podatki primerno zaščiteni. Pri Festivus Media BV smo podpisali Evropske modelne odstavke, in / ali prenos podatkov deluje v skladu z zasebnostnim ščitom EU-ZDA


    Povezave do drugih spletnih strani

    Platforma lahko vsebuje tudi hiperpovezave, ki te preusmerijo na spletno stran ali aplikacijo tretje osebe, kot so npr. strani socialnih medijev. Festivus Media BV nima nikakršnega pooblastila nad temi storitvami in/ali spletnimi stranmi. Za uporabo teh storitev in/ali spletnih strani tretjih oseb morda velja drugačna izjava o zasebnosti. Ta Pravilnik o zasebnosti se nanaša zgolj na osebne podatke, ki so pridobljeni skozi Platformo. Festivus Media BV ne sprejema odgovornosti ali jamstva za storitve in/ali spletne strani tretjih oseb.

    Čas hrambe

    Festivus Media BV bo hranil tvoje osebne podatke toliko časa, kolikor bo to potrebno za namene obdelave, ki so omenjeni v Pravilniku o zasebnosti.

    Upravljanje z osebnimi podatki

    V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, imaš kot posameznik več različnih pravic. To poglavje Pravilnika o zasebnosti zajema vse tvoje pravice, ter kako se lahko na njih sklicuješ.

    Odzivnost

    Pri Festivus Media BV se bomo na vse tvoje prošnje odzvali karseda hitro, vendar vedno v roku vsaj štirih (4) tednov. Če Festivus Media BV potrebuje več časa, te bo Festivus Media BV o tem tudi obvestil. V vsakem primeru se bo Festivus Media BV vedno odzval v roku dveh mesecev. .

    Tvoje prošnje in zahteve nam lahko pošlješ na email naslov compliance@festivusmedia.com. Prosimo, da vedno uporabiš email naslov, po katerem te lahko prepoznamo. Da bi zagotovili, da so podatki do katerih želiš dostopati resnično tvoji, te bomo morda prosili za dokaz o identiteti.

    Če Festivus Media BV ne more (v celoti) določiti na katere osebne podatke se tvoja prošnja nanaša, potem lahko Festivus Media BV zahteva, da (bolje) specifiraš svojo prošnjo. Obstaja verjetnost, da Festivus Media BV zavrne tvojo prošnjo, na primer, če je tvoja prošnja neutemeljena ali pretirana, ali če je Festivus Media BV ne more ali ne želi (legalno) izvesti. V tem primeru te bo Festivus Media BV obvestil o zavrnitvi. Festivus Media BV te obvesti, da lahko v primeru zavrnitve vložiš pritožbo pri Pristojnem organu za varstvo podatkov.


    Pravica do dostopa

    Imaš pravico za vložitev prošnje, s pomočjo katere lahko ugotoviš, če Festivus Media BV predeluje tvoje podatke. V tem primeru ti bo Festivus Media BV poslal kopijo vseh zbranih osebnih podatkov s skladu z zakonom.
     



    Pravica do popravka

    Imaš pravico za vložitev prošnje, s pomočjo katere lahko zahtevaš spremembo napačnih osebnih podatkov. Če je to mogoče, imaš tudi pravico, da nam pošlješ dodatne osebne podatke, ki nam bodo v pomoč pri zbiranju tvojih podatkov.

    Pravica do pozabe

    Imaš pravico za vložitev prošnje za izbris (določenih) osebnih podatkov (pravica do pozabe). Če je tvoji prošnji ugodeno, potem bo Festivus Media BV izbrisal vse tvoje pomembne osebne podatke.

    Pravica do omejitve obdelave

    Imaš pravico za vložitev prošnje, s pomočjo katere lahko omejiš obdelavo svojih osebnih podatkov. Če je tvoji prošnji ugodeno, potem Festivus Media BV ne bo obdelal tvojih osebnih podatkov pod pogoji omejitve.

    Pravica do ugovora

    V določenih okoliščinah imaš pravico, da ugovarjaš obdelavi osebnih podatkov, na primer, če Festivus Media BV obdeluje tvoje osebne podatke na podlagi utemeljenih interesov. V tem primeru bo Festivus Media BV pretehtal tvojo zasebnost in svoje poslovne interese. Če bo tvoja zasebnost prevladala naš poslovnimi interesi, potem Festivus Media BV ne bo več obdeloval tvojih osebnih podatkov.

    Če so tvoji osebni podatki uporabljeni v neposredne tržne namene, potem imaš vedno pravico do ugovora obdelavi osebnih podatkov. V tem primeru Festivus Media BV ne bo več obdeloval tvojih podatkov v tržne namene.

    Pravica do prenosljivosti podatkov

    Imaš pravico do vložitve prošnje za prenosljivost podatkov. Če je tvoji prošnji ugodeno, potem ti Festivus Media BV priskrbi vse tvoje podatke v organiziranem in računalniško čitljivem formatu, ki ga lahko preneseš tretji osebi.

    Ali se ta izjava o zasebnosti lahko spremeni?


    Ta Pravilnik o zasebnosti se lahko ob določenih časih spremeni. Spremembe bodo objavljene na Platformi. Če bo prišlo do kakršne koli spremembe materiala, te bomo o tem tudi obvestili.

    Vprašanja in pritožbe?


    V primeru kakršne koli pritožbe ali vprašanja o Pravilniku o zasebnosti in načinu predelave tvojih osebnih podatkov, nam lahko pošlješ sporočilo na compliance@festivusmedia.com. V primeru, da ti in Festivus Media BV nista sposobna razrešiti težave, ki se nanaša na prej omenjeno obdelavo podatkov, potem imaš pravico do vložitve pritožbe pri Organu za varstvo podatkov.

    Posodobljeno: Oktober 2018